Tillbaka till medlemssidor

Välkommen!

Vi har med de här sidorna försökt skapa någonting som du kan ha nytta av. Som kan ha en positiv inverkan på ditt liv. Vi vill visa vad mental träning kan vara och hur du kan ha nytta av det.

Kolla gärna runt och se vad som finns men det viktigaste är att du kommer igång med att göra något. Det är lätt att tro att mental träning bara sker i huvudet. Att du läser om hur du ska tänka och sedan börja tänka så.

Men att genom enbart viljestyrka försöka förändra tankar känslor är svårt. Kanske till och med omöjligt.

För oss, och för flera av de klienter vi har coachat så har genombrott skett när man skiftat fokus från att hela tiden leta mer och mer information, till att börja göra.

Det bästa sättet vi vet för att komma igång och göra något är att börja träna med ljudfilerna. Du hittar dem under fliken "Mental träning".
 

Prioritera handling och kontinuitet

Förändring sker när du gör någonting som du inte har gjort förut, eller gör någonting annorlunda. En av nycklarna är att hitta en nivå som är hållbar för dig. Även på lite sikt.

Det är när den första entusiasmen har lagt sig som de flesta ger upp. Faller tillbaka in i gamla mönster.

Inte du. Inte den här gången.

Släpp kravet på att det behöver bli perfekt. Gör ditt bästa här och nu. Med de förutsättningar du har. Lova dig själv att göra något varje dag.

Vissa dagar kanske det bara handlar om en minut eller två.

Nästan alla andra struntar i den där minuten.

En minut? Kan väl inte göra någon nytta? Jag gör det i morgon istället.

Du vet vad som händer sedan. Det rinner ut i sanden.

Inte du. Inte den här gången. Visa för dig själv att du menar allvar.
 

Med handling når du en ny nivå

Kontinuerlig träning skapar djupare förståelse. Nu vet du inte bara vad du bör göra. Du gör det. Du känner det.

Vi drar ofta paralleller mellan att träna sin kropp och att träna sitt sinne. Det spelar ingen roll om du är världens mest kunniga människa inom löpning om du aldrig tar ett löpsteg. Inga av löpningens alla fördelar kommer att bli dina.

Medan den som ger sig ut och springer inte behöver veta någonting om löpning för att bli starkare. Konditionen kommer av praktiken, inte av teorin.

Detsamma gäller här. Lycka till!

/Daniel och Patrik

Klicka här för att komma till ljudfilerna