FRÅN MONKEY MINDSET


 

Ett mentalt gym som skapar resultat. Där du tränar i egen takt... och där allt är enkelt.

 

Från Daniel Sjöstedt, mental tränare
Norrköping, december 2020.

Hej,
När jag först upptäckte mental träning
blev jag fascinerad av hur enkla men regelbundna övningar kunde göra så stor skillnad. Att några minuters träning per dag gjorde så att jag presterade bättre, stressade mindre OCH blev en mer harmonisk människa.

Den mentala styrkan är möjlig att träna upp.

Den som vill bli starkare fysiskt behöver träna sin fysik. Självklart är det så. Samma gäller för det mentala. När jag insåg det förändrades mitt liv och sedan den dagen har jag haft förmånen att hjälpa många andra att förändra sina.

Så mycket av våra liv styrs av hur vi mår mentalt. Ett sinne i balans kan klara de svåraste utmaningar. Ett stressat sinne har svårt att nå ens en bråkdel av sin potential.

Med ett stressat sinne är det svårt att vara lycklig. Det är väl det, i slutänden, allt handlar om?

Kanske befinner jag mig i en bubbla men från där jag sitter går utvecklingen inte åt rätt håll. Som samhälle mår vi sämre och sämre. Det är ett stort problem.

Den goda nyheten är att det går att göra någonting åt det.

Vi människor är specialister på att krångla till det. Krångligt ses ofta som jobbigt och det som är jobbigt blir inte gjort. Vi blir kvar där vi är, även om vi inte tycker om det.

Mental träning, såsom jag lär ut det, är enkelt. ALLA kan göra det. Alla kan uppleva nyttan.

De som har köpt mina kurser och träningsprogram hör ofta av sig till mig. Både med frågor och med sina historier. De berättar hur det har gått. Hur de, med hjälp av mental träning, har förändrat sina liv till det bättre. Dessa mail, du kan läsa en bråkdel på den här sidan, är en av de största anledningarna att jag tycker det här jobbet är så givande. 

I det mentala gymmet samlar jag det mesta av mitt material. Paketerar det så att det kan komma så många som möjligt till del.

Verktygen finns här. För att de ska fungera behöver du bara använda dem. Om du bestämmer dig för att göra det, ser jag fram emot att höra från dig också.

 

/Daniel Sjöstedt

Köp årskort till det mentala gymmet

Köp årskort

Kurser och program med massor av videos, ljudfiler och steg för steg-instruktioner.

"Jag kom i kontakt med Monkey Mindset genom min chef som rekommenderade podden för mig. Jag började lyssna och den förändrade stora delar av mitt liv.

Efter det har jag använt mig av Monkey Mindsets träningsprogram ”Monkey Mindset Plus” och ”Vanor som sätter sig”.

Genom programmen och podden har jag fått fakta, handgripliga övningar och ett nytt sätt att förhålla mig till utmaningar i livet. Att träna mentalt har blivit en vana för mig och jag märker hur mycket mindre energi jag lägger på att älta problem och hur mycket lättare jag har att fokusera på det som ligger framför mig och vara närvarande både på jobbet och hemma på fritiden.

Ett rikare liv har jag helt enkelt fått."

- Anita Karlsson

Det här är det mentala gymkortet

Att ta till sig träningen är så enkelt det kan vara. Allt finns tillgänglig online. Du kan träna precis när det passar dig bäst. Du kommer åt materialet via dator, surfplatta och telefon. Det finns en app för både iPhone och Android.

Dessutom har du alltid tillgång till stöd och råd genom att jag går live via video varje vecka för att svara på frågor.

I det mentala gymkortet finns bland annat kurser, träningsprogram, ett community, övningar, videos och ljudfiler.

Paketerat så att det är enkelt att använda, förstå och ta till sig.

Material och metoder som är testade på hundratals, ibland tusentals, personer och som bevisligen fungerar.

 • Som hjälper mot stress.

 • Som skapar en bättre självkänsla.

 • Som ökar både prestation och produktivitet.

 • Som visar hur man skapar goda vanor.

 • Som ger förutsättningar för bättre struktur.

 • Som hjälper till att hitta balans.

 • Som förbättrar din sömn.

 • Som ger nycklarna till att hitta fokus.

 • Och mycket mer...

Om du vill kan du kolla runt i "gymmet" och använda materialet efter eget huvud. Det finns också färdiga träningsprogram med tydliga instruktioner.

Jag ger full support via mail och håller regelbundna livestreamade videosessioner där du kan ställa frågor i realtid.

Arbetsböcker, artiklar, övningar och utskrifter av lektionerna.

"Programmet [MM+] hjälpte mig att minska min stress avsevärt. Jag hade hög nivå av stress efter flera ingripanden i tjänsten (polis) och tillsammans med promenader så upplevde jag skillnad ganska direkt efter att jag börjat lyssna. Kände mig mer harmoniskt och stundtals infann sig till och med en känsla av eufori efter/under att jag lyssnade på programmet.

Jag kommer att återkomma till programmet livet ut när jag upplever stress eller annat som gör att jag temporärt behöver komma bort från osunda tankar."

- Jag önskar vara anonym med anledning av mitt jobb.

Här är ett smakprov om vad som ingår i det mentala gymkortet.


Livestreamad gruppcoaching. Flera gånger i månaden går jag live via video. Då kan du som medlem ställa dina frågor och få hjälp. Ibland pratar jag om vissa ämnen lite djupare. Genom de här sessionerna behöver du aldrig oroa dig för att du ska köra fast eller inte veta vad du ska göra härnäst. Jag finns till hands för dig varje vecka.

Alla livesessioner sparas och du kan gå tillbaka och titta på gamla sändningar när du vill och hur många gånger du vill.

Så älskar du dig själv. En praktisk kurs som "programmerar om ditt sinne" för ökad självkänsla. Videolektioner, övningar och tydliga handlingsplaner att följa varje dag för resultat.

Monkey mindset plus - Mitt mentala träningsprogram som sträcker sig över 16 veckor och som man kan använda om och om igen.

För många har Monkey mindset plus blivit en daglig vana.

Styrketräning för ditt sinne. Gör dig starkare, uthålligare, lugnare och gladare. Innhehåller videolektioner, ljudfiler, reflektionsuppgifter och vardagsövningar.

Vanor som sätter sig - En kurs om hur du skapar goda vanor. Du lär dig hur en vana är uppbyggd, vad forskningen säger och hur du steg för steg gör dina önskade beteenden till vanor. 12 lektioner med video, övningar och arbetsböcker.

Videolektoner, ljudfiler, övningar och arbetsbok.

Community - Ett exklusivt forum där medlemmarna kan interagera med varandra och med mig. I vår community kan alla ställa frågor, inspirera och dela med sig av tips.

Full support via mail.

"Hej Daniel!
Idag skriver jag till dig för att berätta att jag förra veckan tog mitt första VM-guld i bridge, och jag är övertygad att MM+ har hjälpt mig att komma dit. Jag har under de senaste veckorna före VM stannat på vecka 8, självkänsla, då det alltid varit den som jag upplevt saknas, och jag körde bandet också under VM.

Nu är jag hemma igen jetlaggad och vill bara sova och äta kakor, haha så måste hitta momentum igen, dina senaste poddar har varit grymma, fortsätt så, och ville bara påminna att du gör stor skillnad!"

- Jessica

Livecoaching flera gånger per månad där det bara är att logga in och ställa dina frågor.

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till att köpa medlemsskap till det mentala gymmet.

Pris

Årskort

2490 kr per år

Betala med Swish:
123 66 594 03 (ange namn och email)

Ingen risk: Om du inte är nöjd är det bara att säga till inom 30 dagar så får du pengarna tillbaka.

Bli livstidsmedlem

Ingen risk. Pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

"Daniel, du och din fantastiska podcast samt träningsprogram har gjort underverk med mitt liv. Jag är dig evigt tacksam och ser med stor glädje fram emot mitt mentala gymkort.

Du är med mig varje, varje dag. Känn glädjen av att få bidra till det bästa du kan ge en medmänniska. Tack Daniel!"
- Malin

Det går lika bra att använda datorn, surfplattan eller mobilen. Allt material är tillgängligt överallt och när som helst.

Tack för att du tog dig tid att läsa. Jag ser fram att höra från dig. Om du har några frågor eller synpunkter är du välkommen att maila mig på [email protected]

/Daniel Sjöstedt

PS. Om du är som jag och scrollade förbi all text, så är det här en sammanfattning av vad jag erbjuder:

 • Ett mentalt gymkort där du får tillgång till massor av material till en fast kostnad.
 • Gymkortet är helt online ("gymmet" är alltså öppet 24/7) och består av kurser, program, ljudfiler, videos etc. Allt du behöver för att kunna ta till dig nyttan av mental träning.
 • Full support via mail.
 • Jag går live via video nästan varje vecka. Då kan du chatta med mig, ställa frågor och få stöd.
 • Om du inte är nöjd får du pengarna tillbaka inom 30 dagar. Inga frågor. Inga konstigheter.