test.png
 

Verktyg för förändring

Monkey Mindset plus är ett mentalt träningsprogram. Feedbacken från tidigare deltagare har varit mycket positiv. Många berättar hur programmet har förändrat deras liv till det bättre.

Jag har fått spontana kommentarer från flera oberoende håll om att jag ser så glad och pigg ut. Det känns fantastiskt roligt. Min mamma har också blivit inspirerad och är nu med på MM+…
-Linn

Vill passa på att säga att Monkey mindset plus gör skillnad. När jag lyssnar regelbundet påverkar det mig på ett sätt som jag inte riktigt förstod förrän jag började slarva och skjuta upp det till senare.
- Veronica

Jag är lugnare, gladare och tycker jag är mycket mer fokuserad på det jag gör nu jämfört med tidigare.
-J

Med Monkey mindset plus får du verktyg som du kan använda om och om igen.

Mental träning tar ett helhetsgrepp på hur du kan få mer kontroll över ditt mentala välbefinnande och din mentala energi.

 • Mindre upplevd stress

 • Större stresstålighet

 • Bättre självkänsla

 • Ökad prestationsförmåga

 • Bättre humör

 • Större lugn

 • Lättare att fokusera

 • Bättre sömn

 • Större allmänt välbefinnande

När du har tränat ett tag kommer du att få en ökad förståelse för hur mental träning fungerar och då kommer du att kunna använda principerna på alla aspekter i ditt liv.

2015-05-0211.47.5821-1024x1024.png

... och det är jag som har skapat Monkey mindset plus. Jag är mental tränare, coach och föreläsare.

I början på 2016 släppte jag första avsnittet av min podcast, Monkey mindset. Gensvaret blev otroligt. Jag fick hundratals mail på kort tid från människor som ville veta mer och som berättade om de framsteg de upplevt efter att ha provat de enkla tips och övningar jag presenterade i podden.

Utifrån dessa mail, och utifrån mina egna erfarenheter, byggde jag den första versionen av det här träningsprogrammet. 

De som har köpt Monkey mindset plus hör ofta av sig till mig. Både med frågor och med sina historier. De berättar hur det har gått. Dessa mail, du kan läsa ett axplock på den här sidan, är en av de största anledningarna att jag tycker det här jobbet är så givande. 

Verktygen finns här. För att de ska funka behöver du bara använda dem. Om du bestämmer dig för att göra det, ser jag fram emot att höra från dig också. 

 

lightbulb.png
 

"Fantastiskt givande program"

Hej! Jag är nu inne på sista veckan av MM+ och ville bara säga att jag tycker att det har varit ett fantastiskt givande program som gör skillnad.

Känner av att jag har ett mer positivt tankesätt och ser saker i ett nytt ljus, även mindre stressad. Så skönt att bli påmind om att ta sig tid att reflektera.

Det här har du verkligen gjort bra, kul att du gör skillnad! :) allt gott!

– Sofia


lightbulb.png
 

"Jag har fått spontana kommentarer från flera oberoende håll om att jag ser så glad och pigg ut."

Tack för ett bra mentalt träningsprogram och en fortsatt bra podd. 

Jag började lyssna på dina poddavsnitt i somras och satte mål och följde många tips. Därför har jag redan en bra lista på mål och förbättringspunkter att förhålla mig till för de aktuella övningarna i programmet.

12 veckor in i Monkey mindset plus kan jag säga att den positiva resan bara fortsatt.

Jag mår bättre än på många år.

Flera gamla energitjuvar är åtgärdade och märkligt nog känns det som om det gått av sig själv. Jag tittade idag tillbaka på mina noteringar från vecka 5 och såg att även några av energitjuvarna jag inte prioriterade då är borta. Hur gick det till, liksom!? :)

Jag har märkt att jag och min omgivning blir så mycket gladare när man uttrycker sin tacksamhet. Flera relationer, privata och på jobbet, som ibland kunnat innebära irritation, upplever jag nu som mycket mer harmoniska.

Vardagsövningarna brukar jag inte alltid få till fem gånger den första veckan, men är desto bättre på att lyssna ljudbanden. Övningarna smyger sig in lite av sig själva senare också, när man är medveten om dem.

Jag har fått spontana kommentarer från flera oberoende håll om att jag ser så glad och pigg ut. Det känns fantastiskt roligt. Min mamma har också blivit inspirerad och är nu med på MM+2 och flera vänner och kollegor har fått tips om podden i första hand (de får börja söka lite själva och komma och fråga, tror man måste ha ett eget driv och intresse för att lyckas).

Tack för att du gör det här.

– Linn


lightbulb.png
 

"Ett fantastiskt och ambitiöst program!"

Hej Daniel!

Lite kort respons bara om det kan vara till användning: Ett fantastiskt och ambitiöst program! Jag har inte klarat att lägga tiden på att gå i samma takt utan har sparat allt för att ta längre tid på mig.

Vissa ljudfiler har jag använt många ggr för att de funkar för mig i stället för att gå vidare till nästa. Jag har haft en särskild anteckningsbok för att jobba med vardagsövningar och reflektioner, den är riktigt bra att titta tillbaka i och se vad som händer.

Jag har blivit beroende av övningarna för att gå ner i varv och fokusera när jag känner mig stressad /rastlös och ofokuserad. Jag går igenom en separation och detta är ett väldigt bra stöd i att ta hand om mig själv nu.

Från dig har jag också tagit med mig Deep Work som jag använder när jag måste jobba hemma. Annars lätt att fastna i mail mm på kvällstid.

Jag kommer definitivt att hänga i och fortsätta!

– Å


lightbulb.png
 

"Gör skillnad"

Vill passa på att säga att Monkey mindset plus gör skillnad. När jag lyssnar regelbundet påverkar det mig på ett sätt som jag inte riktigt förstod förrän jag började slarva och skjuta upp det till senare.

Jag är kanske inte unik men har nu blivit varse om hur mycket fasta rutiner betyder för mig. Så än en gång tack!

– Veronica


lightbulb.png
 

"Jag är lugnare, gladare och tycker jag är mycket mer fokuserad på det jag gör nu jämfört med tidigare."

Först vill jag tacka dig för ett mycket bra program! Jag är mycket nöjd och tacksam att jag har fått möjlighet att köra detta.

Jag har gjort en plan för fortsättningen och kommer att fortsätta. Det jag har lyckats med är att köra avslappning regelbundet och bara det har givit mig mycket. Jag är lugnare, gladare och tycker jag är mycket mer fokuserad på det jag gör nu jämfört med tidigare. Jag har även kört de andra ljudfilerna men känner att jag måste välja en del och köra lite längre för att få effekt, t ex självkänsla eller målbild.

Jag har ibland kört reflektionsuppgifterna och vardagsövningarna men vissa hann jag inte med och har därför "sparat" dem till senare. Det är väl en synpunkt jag har att man skulle kunna samla dessa övningar i en bank så att man får en överblick och kan plocka dem efter behov.

Det var väldigt bra att du fokuserade så mycket på avslappning i början och du förklarade "det mentala rummet" på ett bra sätt. Jag har heller aldrig fått det att funka med ett "rum" tidigare. Det går mycket bättre för mig att bara låta en bild komma. Det blir alltid något i naturen men jag tänker inte så mycket på vad och då går det mycket lättare.

Så återigen tack för ett mycket bra program och lycka till i framtiden. Jag följer din pod mm med stort intresse!

– J


Ingen tidsbegränsning eller prenumeration – När du har köpt programmet har du tillgång till allt material för alltid


Innehåll

I programmet går vi steg för steg igenom följande delar:

✔ Muskulär avslappning. Här kommer du att upptäcka hur mycket ditt allmänna välbefinnande ökar bara genom att du börjar lära din kropp och ditt sinne att slappna av. Avslappning är grunden för mental återhämtning.

✔ Mental avslappning. Du lär dig att gå ännu djupare i din avslappning.

✔ Självkänsla. Genom praktisk handling kommer du att lära dig hur du förändrar dina tankar om dig själv och din potential.

✔ Visualisering och meditation. Visualisering tar den mentala träningen ett steg till. Nu kommer du lära dig att mentalt repetera och "programmera in" beteenden och tankemönster.

✔ Attityd och mål. Du tränar bland annat på att skapa tydliga och visuella mål. Och du börjar träna in en konstruktiv attityd till ditt liv och det som sker i ditt liv.

✔ 30 dagars garanti – om du inte är nöjd så får du så klart pengarna tillbaka.


Programmet i detalj

Monkey mindset plus är webbaserat och börjar när du själv vill. Programmet är gjort för att löpa över 16 veckor men du väljer själv den takt som passar dig. 

Under de 16 veckor som programmet pågår kommer du att få:

 • 16 stycken ljudfiler

 • 16 stycken vardagsövningar

 • 9 stycken reflektionsuppgifter

 • Videos och ljudfiler med utförliga instruktioner

Varje vecka består av en ljudfil, veckans övningar och instruktioner för hur du ska träna. Du tränar sedan på egen hand.

Ljudspåren utgör huvuddelen av träningen. Då lyssnar du på en ljudfil med stängda ögon i en miljö där du är ostörd. Den träningen tar aldrig längre än femton minuter. Vardagsövningarna är oftast designade för att vara en del av ditt dagliga liv.

Sammanlagt kommer den dagliga mentala träningen ta cirka 20 minuter per dag. Reflektionsuppgifterna tar 15 minuter och uppåt beroende på hur mycket du vill reflektera.


 
nymockup (1).png
 

Dator, mobil eller platta spelar ingen roll

 

Vad händer om jag missar en dag?

Ingenting händer. Du gör träningsprogrammet helt i din egen takt. Jag kommer att visa hur du går tillväga för att skapa ett träningsprogram där du tränar i den takt som passar dig bäst.

Var vänder jag mig med frågor?

Du har självklart full support. Du kan kontakta mig på daniel@monkeymindset.se när som helst med frågor, funderingar, kritik eller beröm och jag lovar att göra mitt bästa för att hjälpa dig.

Vad händer om jag inte är nöjd?

Om du inte är nöjd efter 30 dagar så får du pengarna tillbaka. Inga frågor, inga konstigheter.

Fler frågor?

Kontakta mig här.