Mental träning för livet

Stanna upp ett ögonblick och fundera på vad som betyder mest i ditt liv. Är det prylar och status eller är det någonting annat? Ofta är det de små sakerna. Som tid för dina närmaste eller färre måsten i vardagen.

Monkey mindset hjälper dig att skapa utrymme för sådant som är viktigt. Vi tror på det enkla och beprövade. Vi tror på tålamod och kontinuitet. Vi tycker oftast att det ger mer effekt att ta bort än att lägga till.

Vi som driver Monkey mindset heter Daniel Sjöstedt och Patrik Edblad.

Vi föreläser och utbildar inom:

  • Mental träning
  • Motivation och vanor
  • Fokuserat arbete
 
 
2015-05-0211.47.5821-1024x1024.png

Daniel Sjöstedt

Monkey mindset startades utifrån mina egna behov. Jag hade under flera år strävat efter att förenkla, effektivisera och skala bort. Vad jag sökte, på ett ungefär, var inre frid. Lite mental lugn och ro.

Jag läste, såg och lyssnade och en sak var säker, det var varken mängden information – eller kvaliteten på den – som var problemet. Varför var det då så svårt?

Forskare och tänkare har tagit fram metoder och modeller som bevisligen hjälper. Inte en modell. Inte tio. Hundratals. Kanske tusentals.

Mitt problem var implementationen. Att ta det jag lärde mig och föra in det i mitt liv. Och när jag pratade med andra så sa de samma sak. Många av oss vet vad vi vill ha och vi vet vad vi inte vill ha. Men när vardagen kommer i vägen är det lätt att fastna i redan upptrampade fotspår.

Mitt mål med Monkey mindset var att hitta sätt att komma loss. Omsätta kunskapen till handling. Inte bara för mig, utan även för dig.

Jag är mental tränare, coach och föreläsare. Jag bor i Borensberg. Du kan nå mig på daniel@monkeymindset.se.

 
patrikedblad3-206x300.png

Patrik Edblad

Den centrala frågan som styr mitt arbete är: “Hur kan vi må, fungera och prestera bättre”? För att besvara den frågan så undersöker jag tidlösa idéer och modern forskning som jag sedan förklarar på ett sätt som är enkelt att förstå och använda i sitt eget liv.

De senaste åren har jag främst skrivit på engelska och många av mina artiklar har publicerats i några av de största onlinemagasinen i världen. Min blogg, Selfication.com, får över 20,000 unika besökare i månaden och har mer än 7,000 medlemmar på nyhetsbrevet.

Jag har också skrivit den populära boken The Habits Blueprint: 15 Simple Steps to Transform Your Life, som är en steg-för-steg-guide till att skapa och bibehålla goda vanor.

Sedan sommaren 2017 samarbetar jag med Daniel här på Monkey mindset. Nu vill jag använda allt det jag lärt mig för att hjälpa dig må och prestera på topp.

Jag är utbildad beteendevetare, certifierad mental tränare och skribent. Jag bor i Östersund (staden med det fantastiska fotbollslaget) tillsammans med min flickvän Lisa.

Om du har några frågor (eller bara vill säga hej) kan du alltid nå mig på patrik@monkeymindset.se. Jag ser fram emot att höra från dig!